...
 
 

Ale Bavaria Mandarina

 
Ale Bavaria Mandarina
 

20 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

23 Lt Su
4 kg Wiener Maltı
0.2 kg Buğday Maltı       
0.3 kg Carahell   
12 gr Perle Şerbetçiotu     
10 gr Bavaria Mandarina Şerbetçiotu      
1 paket Safale US-05 Maya   


Tarif

Mayşe Programı
1. 38 °C > Mayşeleme başlatma
3. 52 °C > 0 dakika
4. 62 °C > 40 dakika
5. 72 °C > 25 dakika
6. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 75 dakika

Şerbetçiotu ekleme
12 gr. Perle Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 65 dakika önce
5 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 40 dk önce 
5 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonunda. 

İlk Yoğunluk
21 litreyle 11 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C civarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

50 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

55 Lt Su
9 kg Wiener Maltı
0.8 kg Buğday Maltı       
1.2 kg Carahell   
25 gr Perle Şerbetçiotu     
30 gr Bavaria Mandarina Şerbetçiotu      
1 paket Safale US-05 Maya   


Tarif

Mayşe Programı
1. 38 °C > Mayşeleme başlatma
3. 52 °C > 0 dakika
4. 62 °C > 40 dakika
5. 72 °C > 25 dakika
6. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 75 dakika

Şerbetçiotu ekleme
25 gr. Perle Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 65 dakika önce
15 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 40 dk önce 
15 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonunda. 

İlk Yoğunluk
52 litreyle 11 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C civarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

 

200 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

203 Lt Su
35 kg Wiener Maltı
2 kg Buğday Maltı       
3 kg Carahell   
120 gr Perle Şerbetçiotu     
100 gr Bavaria Mandarina Şerbetçiotu      
2 paket Safale US-05 Maya   


Tarif

Mayşe Programı
1. 38 °C > Mayşeleme başlatma
3. 52 °C > 0 dakika
4. 62 °C > 40 dakika
5. 72 °C > 25 dakika
6. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 75 dakika

Şerbetçiotu ekleme
120 gr. Perle Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 65 dakika önce
55 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 40 dk önce 
55 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonunda. 

İlk Yoğunluk
210 litreyle 11 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C civarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

500 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

550 Lt Su
92 kg Wiener Maltı
8 kg Buğday Maltı       
5 kg Carahell   
250 gr Perle Şerbetçiotu     
300 gr Bavaria Mandarina Şerbetçiotu      
3 paket Safale US-05 Maya   


Tarif

Mayşe Programı
1. 38 °C > Mayşeleme başlatma
3. 52 °C > 0 dakika
4. 62 °C > 40 dakika
5. 72 °C > 25 dakika
6. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 75 dakika

Şerbetçiotu ekleme
250 gr. Perle Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 65 dakika önce
150 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 40 dk önce 
150 gr. Bavaria Mandarina Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonunda. 

İlk Yoğunluk
520 litreyle 11 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C civarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

 

Aramıza Katılın

Aramıza Katılın
Speidel Bira Ustaları Facebook Grubu

Uyarı

Bu web sitesi, alkollü ürünlerin kullanımını özendirmez, satışını veye reklamını yapmaz. Bu web sitesinde adı geçen makine ve aksesuarlar alkol üretiminde kullanılabilir. Bu yüzden bu web sitesinde gezinmeye başlamadan önce aşağıda bağlantısı verilen Hüküm ve Şartlar sayfasını okumalı ve kabul etmelisiniz.
Hüküm ve Şartlar

Eğer hüküm ve şartların tümünü kabul ediyor ve 18 yaşından büyükseniz aşağıdaki "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayın. Aksi halde bu web sitesini terk etmelisiniz.


Kabul Ediyorum ve 18 yaşını doldurdum. Bu Web Sitesini Terk Et