...
 
 

Buğday Birası

 
Buğday Birası
 

20 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

23 Lt Su
2.2 kg Pilsner Maltı
2.3 kg Buğday Maltı   
20 gr Tettnang Şerbetçiotu 
1 paket Safbrew WB06 maya


Tarif

Mayşe Programı
1. 50 °C > Mayşeleme başlatma
2. 52 °C > 0 dakika
3. 63 °C > 40 dakika
4. 73 °C > 25 dakika
5. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 80 dakika

Şerbetçiotu ekleme
20 gr. Tettnang Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 70 dakika önce

İlk Yoğunluk
21 litreyle 12 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C dolaylarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

50 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

55 Lt Su
5.5 kg Pilsner Maltı
5.5 kg Buğday Maltı   
50 gr Tettnang Şerbetçiotu 
1 paket Safbrew WB06 maya


Tarif

Mayşe Programı
1. 50 °C > Mayşeleme başlatma
2. 52 °C > 0 dakika
3. 63 °C > 40 dakika
4. 73 °C > 25 dakika
5. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 80 dakika

Şerbetçiotu ekleme
50 gr. Tettnang Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 70 dakika önce

İlk Yoğunluk
52 litreyle 12 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C dolaylarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

 

200 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

230 Lt Su
20 kg Pilsner Maltı
20 kg Buğday Maltı   
180 gr Tettnang Şerbetçiotu 
2 paket Safbrew WB06 maya


Tarif

Mayşe Programı
1. 50 °C > Mayşeleme başlatma
2. 52 °C > 0 dakika
3. 63 °C > 40 dakika
4. 73 °C > 25 dakika
5. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 80 dakika

Şerbetçiotu ekleme
180 gr. Tettnang Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 70 dakika önce

İlk Yoğunluk
210 litreyle 12 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C dolaylarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

500 Lt'lik Braumeister İçin Tarif

İçindekiler

550 Lt Su
50 kg Pilsner Maltı
50 kg Buğday Maltı   
500 gr Tettnang Şerbetçiotu 
3 paket Safbrew WB06 maya


Tarif

Mayşe Programı
1. 50 °C > Mayşeleme başlatma
2. 52 °C > 0 dakika
3. 63 °C > 40 dakika
4. 73 °C > 25 dakika
5. 78 °C > 10 dakika
6. Kaynatma > 80 dakika

Şerbetçiotu ekleme
500 gr. Tettnang Şerbetçiotu > Kaynama işlemi sonlanmasından 70 dakika önce

İlk Yoğunluk
520 litreyle 12 ºP

Fermantasyon
Fermantasyon sıcaklığı 22 °C dolaylarında

Bekleme
2-3 gün oda sıcaklığında, izleyen günlerde 2-3 hafta 5 °C’de buzdolabında

 

Aramıza Katılın

Aramıza Katılın
Speidel Bira Ustaları Facebook Grubu

Uyarı

Bu web sitesi, alkollü ürünlerin kullanımını özendirmez, satışını veye reklamını yapmaz. Bu web sitesinde adı geçen makine ve aksesuarlar alkol üretiminde kullanılabilir. Bu yüzden bu web sitesinde gezinmeye başlamadan önce aşağıda bağlantısı verilen Hüküm ve Şartlar sayfasını okumalı ve kabul etmelisiniz.
Hüküm ve Şartlar

Eğer hüküm ve şartların tümünü kabul ediyor ve 18 yaşından büyükseniz aşağıdaki "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayın. Aksi halde bu web sitesini terk etmelisiniz.


Kabul Ediyorum ve 18 yaşını doldurdum. Bu Web Sitesini Terk Et