Doğal Şerbetçiotu

Burda bira yapımı için ihtiyacınız olan katkı maddelerini bulabilirsiniz. Tabiki bunlar sadece bir çok çeşidin arasından küçük bir seçim. Tam listeyi açıklamıyoruz.
Kuru kozalak şeklindeki aromalı ve bitter şerbetçiotları, kozalak şerbetçiotları olarak adlandırılır. Şerbetçiotlarının keskinliği % alfa asit olarak verilir. Şerbetçiotları genellikle bira yapımının sonunda tatlandırmak için kullanılır.
Tanecikleri sıkıştırılmış şekilde olan şerbetçiotları bitter ya da aromalıdır. Çünkü bu şekilde olması saklama ve kullanım için oldukça kullanışlıdır ve çoğu kişi tarafından yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Yine şerbetçiotlarının keskinliği % alfa asit olarak verilir ve genellikle %4 ile %17 alfa değerleri arasında bulunur.
Pilsener malt tüm hafif ya da temel malt olarak özel biraların üretimi için uygundur.
Munich maltı yoğunlaştırılmış aroması ile biranın tipik karakterini ortaya koyar ve koyu bir bira rengi elde eder.
Vienna maltı biraya altın rengini verir ve dolgunluğu arttırır.
Buğday maltı üst seviyede fermantasyon geçirmiş aroma ile keskin biralara yön vermekte ve tipik buğday bira aromalarının altını çizmektedir.
Carapils köpüğü arttırır, kalıcı olmasını sağlar ve dolgun biralar yapar.
Smoked malt tipik duman tadını verir.
Bu web sitesi, alkollü ürünlerin kullanımını özendirmez, satışını veye reklamını yapmaz. Bu web sitesinde adı geçen makine ve aksesuarlar alkol üretiminde kullanılabilir. Bu yüzden bu web sitesinde gezinmeye başlamadan önce aşağıda bağlantısı verilen Hüküm ve Şartlar sayfasını okumalı ve kabul etmelisiniz.
Hüküm ve Şartlar
Eğer hüküm ve şartların tümünü kabul ediyor ve 18 yaşından büyükseniz aşağıdaki "Kabul Ediyorum" butonuna tıklayın. Aksi halde bu web sitesini terk etmelisiniz.
Kabul Ediyorum ve 18 yaşını doldurdum. Bu Web Sitesini Terk Et