200 litrelik Braumeister ile "Bar Biracılığı" konsepti
Fıçıda ve çift soğutma yüzeyli basınçsız bira tanklarında bekletilmiş işletmeye yakın konsepte fermantasyon. Direk satış yapan bar ve restorantlar için ideal.

- 1. 200 litrelik Braumeister
- 2. Termal Kazan
- 3. Malt Öğütücü
- 4. Malt için plastik varil
- 5. Atık Kabı
- 6. Malt Soğutucu
- 7. 240 Litre Paslanmaz Çelik Fermantasyon Tankı
- 8. Fıçılar
- 9. Soğutma odası (sitede)
- 10. Malt deposu (sitede)
- 11. Yıkama alanı (sitede)
Avantajlar
Basınçlı tanklar ve basınçlı dolum gerekmeden fermente biraları doğrudan şişelemenize olanak sağlar. Yoğun tad ve kıvamı sayesinde hem damağa hem göze hitap eden biralarınız olacak ve düşük maliyeti sayesinde işletmeniz içinde büyük fayda sağlayacaksınız.
Sınırlamalar
Braumeister'in hızlı üretiminden dolayı karşılaşacağınız sorunlar olacak. Olgunlaştırma sürecinde kullanacağınız kapların yetersizliği, olgunlaştırdığınız biralarınız için çok sayıda şişe gerektirmesi ve yüksek miktarda maya içerdiği için raf ömrünün az olması gibi az miktarda pürüzle karşılacaksınız. Fakat Speidel olarak tüm sorunlarınızın çözüm sürecinde yanınızda olacağımızın garantisini vermekteyiz.
200 litrelik Braumeister ile "Bira İşletmecisi Restoran" konsepti
Soğuk odalarda, basınçlı tanklarda bekletilen, şişelere ve fıçılara doldurulan çift yüzey soğutma sistemli basınçsız tanklarda fermente imkanı tanıyan tesis. Yerinde servis yapan işletmeler, bar ve restorantlar için ideal. Ayrıca şişe ve fıçılarda satış yapabilme olanağı.

- 1. 200 litrelik Braumeister
- 2. Termal Kazan
- 3. Malt öğütücü
- 4. Malt için plastik varil
- 5. Atık Kabı
- 6. Malt Soğutucu
- 7. 240 Litre Paslanmaz Çelik Fermantasyon Tankı
- 8. Fıçılar
- 9. Paslanmaz Çelik Basınç Tankı
- 10. Soğutma odası (sitede)
- 11. Malt Deposu (sitede)
- 12. Yıkama alanı (sitede)
Avantajlar
Biralar daha berrak ve raf ömrünün daha uzun olması sebebiyle şişe ve fıçıda satış imkanı.
Sınırlamalar
Basınçlı tanklara yatırım yapma, ve şişelere basınç sistemleri ile dolum yapma.
500 litrelik Braumeister ile "Küçük Bira İşletmecisi" konsepti
Soğuk odalarda, basınçlı tanklarda bekletilen, şişelere ve fıçılara doldurulan çift yüzey soğutma sistemli basınçsız tanklarda fermente imkanı tanıyan tesis. Yerinde servis yapan işletmeler, bar ve restorantlar için ideal. Ayrıca şişe ve fıçılarda satış yapabilme olanağı.

- 1. 500 litrelik Braumeister
- 2. Termal Kazan
- 3. Malt öğütücü
- 4. Malt için plastik varil
- 5. Atık Kabı
- 6. Malt Soğutucu
- 7. 625 Litre Paslanmaz Çelik Fermantasyon Tankı
- 8. Fıçılar
- 9. Paslanmaz Çelik Basınç Tankı
- 10. Soğutma odası (sitede)
- 11. Malt Deposu (sitede)
- 12. Yıkama alanı (sitede)
Avantajlar
Biralar daha berrak ve raf ömrünün daha uzun olması sebebiyle şişe ve fıçıda satış imkanı.
Sınırlamalar
Basınçlı tanklara yatırım yapma, ve şişelere basınç sistemleri ile dolum yapma.
500 Litrelik Braumeister ile "Bira İşletmecisi" konsepti
Konik şeklindeki basınçlı tankta fermantasyon ve bekleme. Konik tankta basınçsız ilk fermantasyondan sonra, havalandırma valfi
kapatılır, maya altta çekilir ve sonrasında fermantasyon/bekleme aynı tankta
basınçla tamamlanır. Daha sonra bira şişe ve fıçılara aktarılır. Yerinde servis
yapanlar için olduğu kadar, bira işletmeleri için idealdir. Ayrıca özellikle şişe ve
fıçılarda satış yapan işletmeler için de idealdir.

- 1. 500 litrelik Braumeister
- 2. Termal Kazan
- 3. Malt öğütücü
- 4. Malt için plastik varil
- 5. Atık Kabı
- 6. Malt Soğutucu
- 7. 625 Litre Paslanmaz Çelik Fermantasyon Tankı
- 8. Fıçılar
- 9. Paslanmaz Çelik Basınç Tankı
- 10. Soğutma odası (sitede)
- 11. Malt Deposu (sitede)
- 12. Yıkama alanı (sitede)
Avantajlar
500 litrelik Braumeister ile ‘Küçük Bira İşletmecisi’ konseptinin aksine, fermantasyon ve bekleme bir tankta gerçekleşir.
Sınırlamalar
Basınçlı tanklara yatırım yapma, ve şişelere basınç sistemleri ile dolum yapma.